Jelöljön minket a Facebook-onSzínesfém kereskedelem

További menüpontok
Partnereink
Bontott autóink

 

LEADER pályázatból megvalósult fejlesztésünk

Cégünk, mint vidéki munkahelyteremtő:

Cégünk, a siójuti székhelyű Euroauto Kft. siófoki és nagyberki telephelyekkel rendelkezik. Előbbi 11 éve működik, utóbbi 2008-2009 óta üzemel. A telepeket illetően a munkavállalói átlaglétszám összesen 12 fő a pályázott fejlesztés a nagyberki telepet illetően 7 fő munkavállalót érint. A telepen a 2008-as megnyitást követően évről évre nőtt a foglalkoztatottak létszáma a jelenlegi 7 fő eléréséig. A településen számottevő foglalkoztatónak számítunk. Cégük hatékony üzletpolitikát folytatva az elmúlt évben mikrovállalkozásból kisvállalkozássá fejlődött, munkahelyeink száma a fejlesztéseknek köszönhetően bővült, és a jövőben is megőrizhetővé vált.

A LEADER pályázat előzményei:

A pályázattal érintett telephelyünk Nagyberkiben, a Zselici lámpások LEADER akciócsoport területén található (http://www.zselicilampasok.hu/).

A 2007-2014-es Európai Uniós fejlesztési időszakban érdeklődve követtük az akciócsoport tevékenységét, és nagy lehetőséget láttunk a gazdaság élénkítési vidékfejlesztési források hatékony felhasználásában. 2013-ban kidolgoztuk telephelyünk fejlesztési stratégiáját, és a LEADER pályázatok megnyílását követően támogatási kérelmet nyújtottunk be a Zselici lámpások LEADER akciócsoporthoz, amely szervezet Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájában kiemelt szerepet kap a vidéki vállalkozások támogatása. A LEADER pályázat segítségével megvalósított fejlesztéssel nagyberki telephelyünk korszerűbbé vált, a munkakörülmények színvonala, a telep megjelenése és környezetvédelmi teljesítménye is javult.

A LEADER pályázat tartalma:

A LEADER pályázatból megvalósult az autóbontó műhely gépesítettségének átfogó fejlesztése.

A környezetvédelmi előírások megkövetelik, hogy az erősen szennyező használt motorolaj és klíma-gáz kezelését a legkorszerűbb gépekkel végezzük. Az autóbontó tevékenység fejlesztésére csápos emelő (1 db), szerszámkocsik (2 db), olajleszívó (1 db), fagyálló gyűjtő (2 db) és klímaleszívó (1 db) berendezések kerültek beszerzésre.

A raktár nyilvántartások kezelése, honlap szerkesztés és az internetes kommunikáció megkívánja a megfelelő informatikai felszereltséget, ezért asztali számítógép (2 db), és notebook (1 db) vásárlás is megvalósult.

A telep működését illetően jelentős fejlesztés a karosszériák, illetve a felvásárolt fémhulladék mozgatására alkalmas homlokrakodó gép beszerzése (1 db). Ez a gép alkalmas esetenként egyszerűbb földmunkák elvégzésére, illetve hó eltakarításra is. A kiépített hídmérleg (1 db) a beérkező fémhulladékok mérésére szolgál, az informatikai fejlesztésre a raktárprogram kezelése mellett a hídmérleg szoftverének kezelése miatt is szükség van. Cégünk 2008. óta működik Nagyberkiben. Úgy tapasztaljuk, hogy legtöbben újsághirdetésekből és az Internetről ismerik az Euroautó Hungary Kft-t. A fejlesztéseket követően korszerűvé váló telepünk esetében még nagyobb hangsúlyt fordítunk a megfelelő hírverésre, ezért a korábbinál szélesebb körben kívánunk hirdetéseket elhelyezni az írott sajtó termékeiben. Honlapunk is megújult a LEADER pályázatból, ezáltal könnyebben találják meg és érik el vevőink a Nagyberki Autóbontót.

Összességében elmondható, hogy a LEADER pályázatból megvalósult fejlesztésnek köszönhetően erősíteni tudjuk piaci pozíciónkat. A gépesítés fejlesztésének köszönhetően színvonalasabb munkavégzésre van lehetőség, a 65%-os támogatás eredményeként könnyebben őrizzük meg és bővítjük munkatársi létszámunkat.

nagyobb mérethez klikk a képre

 

további témák a kategóriában:

a bontás folyamata
bontott típusok
nyomtatványok

gépkocsi leadása átvétele

Cégünk rendelkezik a Közlekedési Felügyelet akkreditációjával, így jogosult a "Bontási Átvételi Igazolás" kiállítására.

autóbontás autójavítás

2005 január elsejétől csak a külön engedélyel rendelkező bontóhoz lehet a roncs gépkocsikat leadni.

alkatrészkereskedelem

Telephelyünkön többezer különféle alkatrész közül választhatja ki az Ön autójához szükséges terméket.

A bontási igazolás kiállításához szükséges adatokat már interneten keresztül is elküldheti részünkre!

űrlap kitöltése

Autóbontó Nagyberki 2013 © Minden Jog Fenntartva.

Autóbontó Nagyberki